Energileg ApS leverer vindmølle til miljøskole

Energi og miljø står højt på dagsordenen både i Danmark og internationalt. I Frederikshavn er deres vision at gøre byen til Danmarks førende energi- og miljøby, til gavn for både byens borgere og resten af Danmark. MARTEC og EUC Nord har fået idéen, at opbygge en energi- og miljøskole, hvor der er mulighed for at tilbyde studerende og kursister en bred vifte af uddannelser indenfor energi- og miljø området. Ved etableringen af energi- og miljøskolen er der skabt grundlag for at give de studerende endnu bedre uddannelsesmuligheder, således at man opnår den nødvendige tilgang af højt kvalificeret arbejdskraft til energi- og miljø området. On-grid og Off-grid. Her spiller EnergiLeg’s vindmølle en central rolle.

 

Vindby har leveret en 12V mølle på et 9 m. tårn til Energi- og Miljøskolen, som skal indgå i undervisningen om vedvarende energiformer og teknologier.

 

Fakta om projektet

Etablering af energi- og miljø laboratorium. MARTEC og Energi- og Miljøskolen er en del af et projekt, støttet af det Den Europæiske Fond for Regional Udvikling.

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161