Vindmølle på Tinderhøj skole

Tinderhøj skole er lidt anderledes end de fleste andre folkeskoler: her er bæredygtighed i højsædet. Som den første skole i Rødovre Kommune er Tinderhøj skole netop blevet Grønt Flag certificeret.

Det betyder, at skolen har et særligt fokus på bæredygtighed i undervisningen og dermed bæredygtig dannelse af eleverne. Der er altså særlige grønne forløb på skoleskemaet for eleverne på Tinderhøj skolen. Skolen har også etableret et særligt Grønt Råd, hvor blandt andre elever, lærere og ledelse sammen er med til at definere skolens grønne initiativer.

 

Grønt Flag - Grøn Skole konceptet betyder også, at Tinderhøj skole hvert år arbejder for at mindske det ”globale fodaftryk” eksempelvis ved at nedsætte institutionens CO2-forbrug.

En trebladet vindmølle vejer over græsplænen på Tinderhøj skole i Rødovre Kommune - møllen skal symbolisere skolens grønne profil og indgå i den naturvidenskabelige undervisning af eleverne.

Læs mere på skolens hjemmeside om, hvordan skolemøllen er med til at gøre undervisningen mere praktisk og håndgribelig for eleverne. Specielt strøm og strømforsyning kan være en abstrakt størrelse. 

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161