Bæredygtige løsninger til kommuner

Har din kommune et særligt fokus på klimaet og vedvarende energi? Eller er det et ønske at have det? Vi tilbyder nye og kreative måder at reducere CO2 udledningen på - en løsning fra EnergiLeg kan blive en mulighed for jer! 

Tænk nyt

Med en løsning fra EnergiLeg er det muligt at tænke vedvarende energi på en helt ny måde. Integrer vedvarende energikilder på legepladser eller andre uderum, og brug omgivelserne og borgernes aktiviteter til at udvinde energi og formindske CO2 udledningen.

 

Benyt eksempelvis vindmøller og solceller på en diskret måde, og gør dem til en del af omgivelserne, lad cykelskure være overdækkede med solceller, eller lad et legetårn være mast for en vindmølle. Lad kilderne bidrage til den samlede strømproduktion eller lad dem drive enkelte forbrugsenheder. Tænk nyt, når energikilder skal integreres i det offentlige rum og vær med til at gøre bæredygtighed til en naturlig del af hverdagen.

Se hvilke projekter og løsninger vi allerede har lavet her.

Se vores brede udvalgt af energiproducerende 
produkter, og lad dig inspirere her.

Læs om Høje Taastrup Kommunes nye grønne varetegn:

Klimatårnet på Gadehaveskolen rager op mod skyerne og markerer for alvor kommunens grønne linje. Tårnet er 100 % energiselvforsynende og byder på lærerige oplevelser om naturens fænomener og dens evne til at lave energi. Læs mere her 

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161