December 12, 2017

Please reload

Genoptræning, klimatilpasning og grøn energi

August 31, 2017

 

 

Ja du hørte rigtigt. det er faktisk muligt at hjælpe både kloden og det enkelte individ på samme tid.

 

Mange af Energilegs produkter er ikke kun for børn og barnlige sjæle, de er også oplagte at bruge i forbindelse med rehabilitering. ”Vi vil gerne hjælpe til med at gøre hverdagen mere bæredygtig, og det gælder ikke kun børnenes hverdag,” siger Maria Louise Staffe, Salgschef i Energileg.

 

Det er rigtigt, at børnene er dem, som skal være fremtidens grønne hjerner, men det er også nødvendigt at gøre noget lige nu og her: ”Det er historien om mange bække små,” fortæller Maria og fortsætter ”Jo flere steder vi kan inspirere til en bæredygtig livsstil i hverdagen, jo større bliver den samlede effekt af den grønne omstilling.”

 

Dobbelteffekt

"Produkterne hjælper ikke blot kloden og hermed os alle, men også enkeltindividet," forklarer Maria, og derfor er grøn energi og rehabilitering et område, som giver særligt god mening for Energileg: ”Vi vil gerne inspirere til en bæredygtig adfærd i hverdagen, via vores tekniske løsninger, så vi sammen kan være med til at gøre kloden mere grøn,” siger Maria, som ser meget frem til at arbejde yderligere med bæredygtighed og rehabilitering.

 

SPARK 
Tankerne om grøn energi og genoptræning er allerede på vej fra tegnebræt til virkelighed. Energileg har leveret de første produkter til rehabilitering, i forbindelse med opførselen af en park som forener: sundhed, park, aktiviteter, rehabilitering og klimatilpasning, deraf navnet SPARK.

Opførelsen af parken er planlagt til at begynde i foråret 2018 og den skal anlægges ved Marselisborgcenteret for rehabilitering, forskning og udvikling, i Århus.

 

Parken indrettes så den imødekommer rehabiliterings-initiativerne fra Marselisborgcenteret, men meningen er også, at den kan benyttes af alle på tværs af alder og funktionsniveau.
Parkens stier skal således inspirere til både bevægelse og oplevelser i naturen på tværs af aldersgrupper.

 

”Projektet er et innovativt eksempel på hvordan man gennem klimatilpasning kan skabe både dobbelt- og tripleværdi. Ikke alene bliver området klimatilpasset, men projektet medvirker også til at skabe nye rehabiliterings-former og møder på tværs af grupper. Og så bliver det bare et fantastisk smukt og indbydende åndehul i Aarhus", sådan sagde projektleder Gustav Z. Brande, fra Realdania, om projektet i et skriv til Realdania.dk.

 

”Vi er meget stolte over, at kunne være med til at bridrage til SPARK-projektet og vi håber, at dette projekt vil inspirere andre til også at gå ad den grønne sti,” siger Maria.

 

 

Please reload

Andre nyheder

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161