Vedvarende energikilder i undervisningen
Kombiner leg, motion, læring og energiproduktion med vores ScienceLab produkter 
 

1/4
Undervisning i vind og sol teknologi

EnergiLeg tilbyder produkter, som tager eleverne helt tæt på to af naturens vigtigste energikilder, nemlig solen og vinden. 
Brug solceller og vindmøller til at udfordre eleverne på både et praktisk og teoretisk plan, og sæt et ekstra perspektiv på indlæringen. Lad eleverne eksperimentere med teknologierne, og giv dem udstyret mellem hænderne, så de ikke blot kan læse om teknologierne, men også arbejde med dem. På den måde får de et mere naturligt forhold til bæredygtighed, og de bliver vant til at grønne løsninger er en del af deres hverdag. 

 

 

Teoretisk og praktisk

Monitoreringen af teknologierne giver også mulighed for at arbejde teoretisk med resultaterne af strømudvindingen. De data, som de forskellige enheder producerer, er oplagte at inddrage i undervisningen. Således kan både en praktisk og en teoretisk del forbindes, og så er der bæredygtighed på skoleskemaet!

EnergiLeg giver læringen om energi og strømforbrug en helt ny dimension. Ting, vi ofte tager for givet, bruger mere strøm end vi aner, og de fleste har ingen reference til, hvor meget energi vi reelt bruger.

 

Nu er det muligt at prøve kræfter med, hvor meget det kræver at producere den strøm, vi selv forbruger. Få indsigt i, hvor meget arbejde, der skal lægges i at drive selv de mest simple elektroniske redskaber.

Hvor meget energi kræver det at oplade sin mobiltelefon? Eller hele klassens?

Producér skolens egen strøm

Med forskellige energikilder kan skolen producere sin egen strøm. Brug alternative energikilder til at få udendørs belysning, strøm til telefonopladere eller andre elektroniske apparater.

 

Skolen kan også vælge at opsamle den samlede mængde af energi fra de forskellige kilder, og lade den indgå i det samlede strøm-regnestykke.

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161