Grøn rehabilitering

Rehabilitering og grøn energi kan sagtens hænge sammen...

Mange af EnergiLegs grønne legeredskaber er ikke kun for børn og barnlige sjæle. Bæredygtigheden kan tænkes ind i mange andre sammenhænge  - eksempelvis i forbindelse med genoptræning af mennesker. Det unikke ved EnergiLegs produkter er, at brugeren er nødt til at bevæge kroppen for at generere elektricitet, og får dermed respons fra produktet i form af stimuli som lyd eller lys. Denne form for respons er med til at motivere brugeren til at fortsætte med at bevæge sig. Ved at bruge EnergiLegs produkter i forbindelse med rehabilitering gavner man både kloden og det enkelte individ. 

Audio Stand

Brugeren laver energi ved at bruge foden til at pumpe på pedalen, og så starter et tilfældigt spil eller opgave. Alle spil og opgaver er baseret på fysisk aktivitet og interaktion. Det er dig, som kender dine klienter bedst, og derfor har du mulighed for at lave dit eget lydindhold til Audio Stand. 

KineticRat

Man skal ikke bevæge sig ret meget 
for at generere den nødvendige energi,

der skal til for, at det kinetiske rat virker.
Lydeffekterne, som begynder, vil sætte gang i fantasien! Rattet kræver meget lidt bevægelse, og er god til kørestolsbrugere og de mest invalide klienter.

SpilleVæg 

Spillevæggens design kan let tilpasses et ældre publikum: Et berømt maleri, et velkendt landskab - alt er muligt. Ved at dreje på håndtaget laver man energi, og kan dermed spille et udsnit af sjove og motiverende spil, som stimulerer både hjerne og krop. Man spiller spillene ved hjælp af de otte lysende knapper, og et display holder styr på scoren. 

Musik- og Historiebold

Der er intet som musik eller gode historier, der kan vække minder frem, eller blot bringe et

smil på læberne. Når man drejer på håndtaget, vil bolden begynde at spille musik eller fortælle historier. Bevægelsen styrker både arme,

skuldre og core. Bolden kan installeres i en ønsket højde, og man er selv herre over, hvilke historier eller musiknumre, som bolden skal spille. 
 

DuftHjul

DuftHjulet er udstyret med en duftgenerator, så der er garanti for at få sanserne i spil. Man bruger den ved at dreje på håndtaget. Frembring en duft af eksempelvis friskbrygget kaffe eller en dugfrisk eng - det er en god idé at kombinere med lyd for at stimulere flere sanser: Hukommelsen, fantasien og social interaktion. 

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161