MØD OS PÅ ...

Indvielse af Oplevelsescenter Naturkraft

Naturkraft er nu under opførelse! De bygger en fascinerende oplevelsesarena med et hav af muligheder for at udforske naturens kræfter både inde og ude. Spaden er sat i jorden, så de er klar til at åbne i 2020. Du kan følge med i arbejdet, som det skrider frem. Processen er lang, og meget kan stadig ændre sig. Dog er én ting sikker: Naturkraft vil i sin endelige form gøre dig klogere på naturens kræfter og måden, vi bruger dem på. Det bliver vildt, sjovt og lærerigt!

2020

FSB Messe

Whether public spaces, sports or leisure facilities: anyone who play a role in the industry will be here in Cologne! FSB is the world's most important marketplace for the industry. All the key players visit to get an overview of the latest developments and find inspiration for the solutions of tomorrow and for future projects.

5.-8. november 2019

Big Bang Messe

Big Bang er Danmarks største naturfagskonference og messe for alle der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser.

Big Bang afholdes i Odense Congress Center.

2.-3. april 2019

Danmarks Læringsfestival

Er du optaget af at præge den unge generation så de bliver mere bevidste om energi og jordens tilgængelige resurser. Hvordan omsætter du kinetisk energi til strøm? Hvor meget skal du bevæge dig for at skabe lys, lyd eller andre former for strøm til leg og læring. Kom og udforsk vores selvforsynende interaktive læringsmiljø, som gør undervisningen om energi mere praktisk og håndgribelig for eleverne. Mød os på stand 246

13. og 14. marts 2019

Danish Entrepreneurship Award

Vær med til Danmarks største idéfest for elever og studerende, når 7000 nysgerrige unge tester deres mod og idéer til Danish Entrepreneurship Award. Her står erfarne erhvervsfolk klar med rådgivning og seriøs sparring, så unge iværksætterspirer kan styrke deres idéer og få ny viden med hjem. En bred vifte af oplægsholdere fortæller om livet som iværksætter, og for lærere og undervisere er der fyldt med inspiration til undervisningen. Dagen afsluttes med et brag af et awardshow, hvor de bedste idéer fejres. 

15. november 2018

Skoleledernes Årsmøde

Mød os på Skoleledernes Årsmøde - hør mere om ScienceLab og interaktiv leg - Skoleledernes Årsmøde har tilbudt os en plads i det nye utraditionelle udstillerområde "Den innovative markedsplads", som har fokus på på science, ny teknologi, IT, digitalisering, robotter, skole, ledelse og – ja nye, innovative idéer - af alle tænkelige slags. Vi glæder os rigtig meget til at støtte og samskabe med andre innovative virksomheder. 

1-2. November 2018

Almas Messe i Fårup Sommerland

Mød os og prøve nogle af de selvgenererende interaktive legeredskaber.

26. September 2018

Vegvisir Race

Prøv Musikbolden, HoppeStenen og det Kinetiske rat på Lystbådehavnen i Nykøbing Falster, hvor Guldborgsund Kommune og Vegvisir Race har fokus på FN's verdensmål nr.

MÅL 14: LIVET I HAVET

Vi skal bevare og sikre bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer.

23-25. August 2018

Aktiv Fritid

Fritidsnævnet er, traditionen tro, igen i år arrangør af Aktiv Fritid - foreningernes dag i Allerød. Arrangementet foregår kl. 9-14 på gågaden M.D. Madsensvej, i Centerhallen og på Biblioteket, i Lillerød midtby. Dagen byder på deltagelse fra alle mulige slags foreninger der tilbyder forskellige aktiviteter og opvisninger dagen igennem. 

18. August 2018

KronborgCup

Prøv vores interaktive BoldVæg på KronborgCup åbningsevent fredag den 10. august og ved Snekkersten Idrætscenter lørdag de 11. august.

Kronborg Cups oplevelse: "Det var rigtigt fint, at I deltog i Kronborg Cup og skabte nogle sjove aktiviteter for spillere og gæster" Frank Jensen

10-11. August 2018

Langelandfestival, Børnepladsen

Prøv fem af vores produkter på Langelandsfestival Børnepladsen

"For en familiefestival som Langelandsfestival er det interessant samarbejde med Energileg, da vi ser det som en sjov måde at inspirere børn til bæredygtig adfærd på nye innovative måder, hvor vi kombinerer leg, læring og motion.Langelandsfestival har et kæmpestort Børneland, hvor det at engagere børn i leg og bevægelse er en afgørende ambition. Derfor sætter vi pris på samarbejdet med EnergiLeg, og når de interaktive legeredskaber aktiveres over 15.000 gange, kan vi se ambitionen er nået.” Finn Møller

21-28. Juli 2018

Bæredygtighedsfestival i Lyngby

Fra kl.10-16 kan du opleve Bæredygtighedsfestivalen i Lyngby, her kan du prøve både Historiebolden, HoppeStenen og SpilSøjlen i videnslegen!

2. Juni 2018

Vild åbning af Nationalparken på Nyruphus

Vær med til at fejre åbningen af Nationalparken Kongernes Nordsjælland med EnergiLegs produkter. Åbningen af nationalparken fejres i fem Nordsjællandske kommuner, herunder Helsingør Kommune, hvor du kan besøge Nyruphus og opleve en hel dag fyldt med jagt og vildt. Arrangementet er fra kl.11-14.

2. Juni 2018

Please reload

PRODUKTER

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161