Energipult

Mål energien fra forskellige enheder

Brug energipulten til at samle oplysninger fra de forskellige energienheder. Pulten opsamler løbende data om strøm og spænding og kan aflæses både manuelt, men også via en USB udgang.

 

Energipulten fra EnergiLeg bruges til at give et overblik over produktionen af energien produceret fra Energileg energienheder. Energien der produceret lagres i en batteribank hvorfra man via energipultens 12 Volt strømudtag kan forsyne forbrugsgenstande der bruger 12 Volt DC.

 

Data fra energipulten er særlig velegnet til forskellige typer af udregninger, som kan give en ekstra dimension på matematik, fysik eller naturfags lektioner. Derudover giver pultens data et helt særligt indblik i, hvor meget energi der produceres i forskellige typer af enheder.

Relaterede produkter
Energicykel
Energicykel
 
Energihjul
Energihjul
 
Energipult
Målepult
 
Lysboks
Lysboks
 

Energipult

Her kan du hente en PDF som beskriver produktet lidt nærmere.

Se priser for produktet.

Speciel løsninger

Energilegeplads.dk's produkter kan købes enkeltvis. Ønsker du en større oplevelse for kommunens borgere eller skolens elever så er dette også muligt.

 

Hos Energilegeplads.dk er vi nemlig eksperter i projektarbejde og udvikling af unikke løsninger. Med vores samarbejdspartner kan vi levere hele løsninger til skolegårde og andre uderum.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har spørgsmål, så er kontakt os gerne.

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161