Innovative inde- eller uderum

Hos EnergiLeg kan du realisere kommunens, skolens eller virksomhedens ambitioner om at integrere vedvarende energi i uderummet.

Vi kan det hele...
Om det er legepladser, byrum eller andre offentligt tilgængelige steder, så kan EnergiLeg ApS koble vedvarende energi på indretningen.

Få et flagskib 

Hos EnergiLeg er vi eksperter i projektarbejde og udvikling af unikke løsninger. Derfor kan selv de mest skæve ideer blive realiseret. Går I med drømme om et helt særligt projekt, et projekt som kan skabe en mere bæredygtig profil eller som kan engagerer borgere, elever, ansatte mm. så kan EnergiLeg hjælpe. 

 

Tænk i hele løsninger

Vi har kompetencerne til at levere hele løsninger. Med mange forskellige energikilder kan legepladsen/uderummet blive et godt udgangspunkt for strømproduktion.

 

Derudover giver flere af vores produkter også mulighed for, at integrere andre energityper på matrikelen. Kun jeres ideer sætter grænsen!

 

Energilegeplads.dk benytter den nyeste 3D teknologi Autodesk® Inventor® til konstruktion, projektering og dimensionering, og vi kan derfor altid levere en komplet løsning.

Frederiksberg Forsyning fik sin egen minimølle til undervisningsbrug

Energicenter Egebjerg fik et helt anderledes og spændende uderum

På Økolariets særudstilling "Energi - tilbage til fremtiden" gjorde oplevelsescenteret det muligt at eksperimentere med sin egen energi og gå på oplevelse i energiens verden

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161