Hillerød Slotspark

Hillerød Slotspark ved Frederiksborg Slot blev indviet d. 11. december, 2018, og EnergiLeg havde leveret en LydZone til slotsparken.

Iblandt alle de traditionelle legeplads-elementer som rutsjebaner, gyngestativer og forhindringsbaner, skiller LydZonen sig ud som et spændende og anderledes alternativ, der med det samme tiltrak opmærksomhed fra både store og små.

 

For at bruge LydZonen, skal man dreje på håndtaget, for at generere nok strøm til at spillet kan begynde. Derefter kan man spille fire interaktive spil alene eller med sine venner, deriblandt huskespil og kapløb.

LydZonen er ideel til en legeplads som den i Hillerød Slotspark, da den ikke behøver kabler og ikke skal sluttes til strøm.

Derudover er det smarte design lavet til at kunne klare de danske vejrforhold, så den er ideel til en udendørs legeplads.

Frederiksborg Slot er placeret blandt smukke naturomgivelser, og derfor er det også vigtigt, at man ikke belaster miljøet, når man leger på legepladsen. Derfor er LydZonen bæredygtig, da den ikke kræver tilkobling til strøm, når man bruger den. Samtidig er den et friskt pust blandt de traditionelle legepladsmodeller, da den rykker elektronisk leg udenfor på legepladsen, hvilket er et hit blandt børnene.

 

For at passe ind i det royale tema ved Frederiksborg Slot og Hillerød Slotspark, var kuglen til LydZonen selvfølgelig guldfarvet.

Læs mere om Hillerød Slotspark:

I Hillerød Lokalavis Her og Her 

Hillerød.nu

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161