Nationalparken Kongernes Nordsjælland - Nyrup Hus 

I samarbejde med Helsingør Kommune, Kongernes Nordsjælland og Nyrup Hus blev Nationalparken Kongernes Nordsjælland fra d. 29. maj-3 juni 2018, indviet og fejret. I forbindelse med indvielsen blev der afholdt 50 arrangementer for hele familien, store som små, rundt omkring i de fem Nordsjællandske byer. Heriblandt Helsingør Kommune, hvor Nyrup Hus ligger. Nyrup Hus bød på en dag med vildt og jagt, hvor der både var bueskydning, forlægning af nyskudte bukke, smagsprøver på det vilde og gode historiefortællinger.

 

Her var borgmesteren af Helsingør Kommune, Benedikte Kiær, med til at indvie Nyrup Hus som værende en del af Nationalparken Kongernes Nordsjælland. EnergiLegs interaktive produkt AudioStanden, var selvfølgelig til at finde på Nyrup Hus. Her har vores grønne produkt fundet sin plads i naturen, og kræver kun kropslig kraft til at pumpe energi i. AudioStanden og Benedikte Kiær byder dig velkommen til Nationalparken Kongernes Nordsjælland på Nyrup Hus.

NYHED: vi har udviklet StoryTeller til formidling i by-, natur-, og inderum. StoryTeller forener det bedste fra AusioStanden i nyt nordisk design. 

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161