Kombiner leg, motion og læring

Med produkter fra Energilegeplads.dk er det nu nemmere at kombinerer leg, motion og læring i forbindelse med forståelsen af strøm, energi og energiproduktion.

 

Hvor meget kræver det at oplade din mobiltelefon? Hele klassens telefoner?

Har du nogen ide om, hvor meget arbejde, der skal til for at oplade din mobiltelefon? Nej? Energilegeplads.dk giver læringen om energi og strømforbrug en helt ny dimension. Ting vi ofte tager for givet bruger mere strøm end vi aner, og de fleste har ingen reference til, hvor meget energi vi reelt bruger.

 

Nu er det muligt at prøve kræfter med, hvor meget det kræver at producerer den strøm vi selv forbruger. Få indsigt i hvor meget arbejde, der skal lægges i at drive selv de mest simple elektroniske redskaber.

 

Skoler og institutioner

Bliv klogere på vind og vejr

To meget vigtige energikilder er sol og vind. Hos Energilegeplads.dk tilbyder vi produkter, som tager eleverne tættere på disse naturfaglige fænomener, og som viser hvordan disse udnyttes til at producerer strøm.

 

En tæt måling af de data som produkterne giver, kan bruges i undervisning til flere typer af beregninger.

 

Producer skolens egen strøm

Med forskellige energikilder kan skolen producerer sin egen strøm. Brug alternative energikilder til at få udendørs belysning, strøm til telefon opladere eller andre elektroniske apparater.

 

Skolen kan også vælge, at opsamle den samlede mængde af energi fra de forskellige kilder, og lad den indgå i det samlede strøm regnestykke.

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161