EnergiHåndtag

Med indbygget generator og voltmeter

Med et EnergiHåndtag fra EnergiLeg kan legepladsen i skolegården blive mere interessant. Brug EnergiHåndtaget til at kombinere motion og læring, og lad eleverne måle effekten af deres arbejde.

 

Fastmonter EnergiHåndtaget eller lad det være mobilt

EnergiHåndtaget kan både monteres på en væg, eller monteres på en vandret flade med stødabsorberende plade imellem. Energihåndtaget kan derfor både benyttes som en fast del af skolegården, eller monteres på et transportabelt bord så håndtaget kan bruges inde i klasselokalerne.

 

 

 

 

EnergiHåndtaget er udformet i stål, og har indbygget generator og voltmeter.  Der er mulighed for udtræk til 12V CTEK eller til USB. Data for EnergiHåndtaget kan derfor nemt opsamles og bruges til undervisning. Derfor kan motion, læring og energi nemt kombineres med et EnergiHåndtag fra EnergiLeg.

Relaterede produkter
Energicykel
Energicykel
 
Energihjul
Energihjul
 
Energipult
Målepult
 
Lysboks
Lysboks
 

Energihåndtag

Her kan du hente en PDF som beskriver produktet lidt nærmere.

Se priser for produktet.

Special løsninger

Energilegeplads.dk's produkter kan købes enkeltvis. Ønsker du en større oplevelse for kommunens borgere eller skolens elever så er dette også muligt.

 

Hos Energilegeplads.dk er vi nemlig eksperter i projektarbejde og udvikling af unikke løsninger. Med vores samarbejdspartner kan vi levere hele løsninger til skolegårde og andre uderum.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har spørgsmål, så er kontakt os gerne.

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161