Energi i fokus ved Lego Family Days

Det var ikke kun klodserne der shinede, da 7.500 gæster besøgte Lego i april. Der var også fokus på energi med et EnergiHåndtag og en EnergiCykel.

I slutningen af april måned løb Legos event Lego Family Days af stablen. For første gang i seks år inviterede Lego både medarbejderne og deres familier indenfor til tre sjove og lærerige dage.

 

Energi i fokus 

Det var ikke kun de små farverige klodser, der var i fokus. Lego havde også valgt at sætte fokus på energiproduktion og energiforbrug. Ved hjælp af en EnergiCykel og et EnergiHåndtag kunne medarbejderne og deres familier nemlig teste, hvor meget energi de kunne producere. 

 

Det gyldne energioverblik 

Der var koblet en skærm til EnergiCyklen, som hele tiden viste, hvor meget energi den enkelte havde produceret ved at trampe i pedalerne og hvor lang tid, de havde brugt på det. Desuden viste skærmen også, hvor længe den producerede energi ville kunne få en 10 watt pære til at lyse.

Energi i armene 

Med EnergiHåndtaget skulle armkræfterne sættes i sving – bogstaveligt talt. Medarbejderne og deres familier kunne med egne armkræfter opleve, hvor meget energi det kræver at få en 50 watt pære til at lyse. En oplevelse, som måske har fået hverdagssætningen ”husk nu at slukke lyset” til at give endnu bedre mening.

I denne video kan du se, hvordan det så ud, da produktudvikler Ole Jönsson testede udstyret. 

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161