Et helt unikt uderum

Hos Energilegeplads.dk kan du realisere kommunens, skolens eller virksomhedens ambitioner om at integrere vedvarende energi i uderummet. Om det er legepladser, byrum eller andre offentligt tilgængelige steder, så kan Energilegeplads.dk koble vedvarende energi på indretningen.

 

 

 

Få et flagskib i kommunen

Hos Energilegeplads.dk er vi eksperter i projektarbejde og udvikling af unikke løsninger. Derfor kan selv de mest skæve ideer blive realiseret. Går I med drømme om et helt særligt projekt? Et projekt som kan skabe en mere bæredygtig profil eller som kan engagerer borgere, elever osv. Så kan energilegeplads.dk hjælpe.

 

Tænk i hele løsninger

Hos Energilegeplads.dk har vi kompetencerne til at levere hele løsninger. Med mange forskellige energikilder kan legepladsen/uderummet blive et godt udgangspunkt for strømproduktion.

 

Derudover giver flere af vores produkter også mulighed for, at integrerer andre energityper på skolens, kommunens eller virksomhedens matrikel. Produkter som et solcellecykelskur er et eksempel på, hvordan man kan tænke vedvarende energi ind i omgivelserne på en helt ny måde. Kun jeres ideer sætter grænsen.

 

Energilegeplads.dk benytter den nyeste 3D teknologi Autodesk® Inventor® til konstruktion, projektering og dimensionering, og vi kan derfor altid leverer en komplet løsning.

 

 

Kontakt os og hør mere

Vil I vide mere om mulighederne hos Energilegeplads.dk, så kontakt os gerne og drøft jeres ideer med os. 

 

 

 

 

Energilegeplads.dk

Energilegeplads.dk har leveret mange forskellige projekter til både offentlige og private institutioner

Her kan du finde og bestille materiale, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne med Energilegeplads.dk

Kontakt os

Skriv til os hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til Energilegeplads.dk.

 

Du kan også ringe til os - 63433161

Case

Energilegeplads.dk designer udstyr til Energicenter Egebjerg.

 

Se casen - Energicenter Egebjerg

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161