Energihjul på Christianhavns vold  

Den populære legeplads på Christianshavns Vold blev bygget sidst i 1940’erne. Siden da har legepladsen trukket flere generationer af børn op på de grønne volde.

I år 2010 var det tid til et ansigtsløft til den gamle legeplads, og derfor blev legepladsen opgraderet – en af de nye elementer på legepladsen var et EnergiHjul fra EnergiLeg ApS.

EnergiHjulet er blevet budt varmt velkommen, og er et af legepladsens mest benyttede elementer - og der er ellers mange om legende børns opmærksomhed. Både et bordtennisbord, en basketballbane, et udendørs skakspil, en sandkasse og en klatreborg er også en del af legepladsen på volden.

Så der er god mulighed for at få brændt både krudt og energi af for kvarterets børn – EnergiHjulet har det twist, at mens børnene løber rundt i det og brænder energi af, producerer hjulet energi imens – så kan man for eksempel oplade sin mobiltelefon i det fri.

Ole Jönsson, chef i EnergiLeg ApS, håber, at Københavns Kommune i fremtiden vil gå endnu længere ad den grønne energis vej. 

EnergiLeg ApS - Fabriksvej 5 - 3000 Helsingør - Tlf: +456343 3161